In november 1973 werd de geboorte bekend gemaakt van carnavalsgilde Nar Veure. Vanwaar die naam Nar Veure? Uit het verleden bestond DFC uit vele welvarende notabelen. Tijdens een voetbalwedstrijd moedigden zij DFC aan met de woorden, Nar Veure wat in de normale volksmond naar voren zou betekenen. Die mooie woorden Nar Veure zijn toen opgeslagen in het geheugen en daar is onze carnavalsvereniging naar vernoemd. Nar Veure is tijdens een mosselavond, toen nog aan de Krommedijk gestart met een raad van zes en een half. Dat waren o.a. Nico de Visser, Henk van Unnik, Cees Stavast en die halve was Co Hendriks. Jan Breet werd in die tijd als eerste prins gekozen, Prins Jan den Eerste. Hans Morks was de eerste opper. De jaren daarop hebben ze Nar Veure verder uitgebouwd tot een fantastische carnavalsvereniging.

In 1975 hebben wij onze Prins als "Prins Krommediek" gedoopt. Zo'n 4 jaar later werd onze hofkapel Bar Gebeure opgericht, bestaande uit nagenoeg allemaal ex-raadsleden toen nog zonder muzikale ervaring. Maar dit is nu zeker anders want ze zijn uitgegroeid tot een fantastische topkapel en Hofkapel.

Nar Veure is te herkennen aan het embleem Jantje huil en Jantje lach.


 

Medaille

  PRINSEN EN OPPERS DOOR DE JAREN HEEN Medaille

Prins Jan de 1e Jan Breet. Opper Hans Morks.
* De alleréérste Prins van Nar Veure was Jan Breet hij is dan ook één van de mede oprichters van onze carnavalsvereniging. Hij noemde zich in die tijd Prins Jan de Eerste. De geruchten gaan dat hij in die tijd met een raad van 6½ is begonnen. Jan heeft daarna nog vele jaren trompet gespeeld in onze hofkapel Bar Gebeure. Zijn opper was Hans Morks en dat heeft hij 2 jaren met volle overtuiging volgehouden. Hans kon ook nog een aardig stukje trommelen bij Bar Gebeure.

Prins Krommediek 1e Henk Nieboer. Opper Cees Stavast.
* De Tweede Prins noemde zich anders. Omdat D.F.C toen die tijd gelegen lag aan de Krommedijk en Nar Veure en D.F.C. één vereniging zijn kwamen ze op het ludieke idee om hem Prins Krommediek de Eerste te noemen. Zijn naam is Henk Nieboer. Hij is nog steeds heel veel betrokken bij D.F.C. en heeft een aantal jaren lang de zware taak van co-voorzitter bij D.F.C. op zich genomen.

Prins Krommediek 2e Dick Groenewoud. Opper Ger Hüsen.
* De derde prins is man met een echt D.F.C hart en speelde in die tijd ook bij Bar Gebeure. Dick Groenewoudt was toen Prins Krommediek de Tweede. Dick is ook nog een aantal jaren voorzitter geweest bij Nar Veure en daar zijn we hem nog steeds zeer dankbaar voor.

Prins Krommediek 3e Ad Heysman. Opper Ger Hüsen.
* Toen kregen we Prins Krommediek de Derde, zijn naam is Ad Heysman. Deze man heeft altijd veel betekend voor D.F.C. en is nu de voorzitter van Dordrecht ’90. Maar Ad is nog steeds erg betrokken bij zijn oude cluppie.

Prins Krommediek 4e Jan Langevoort. Opper Hennie Dekker.
* Als Prins Krommediek de Vierde werd Jan Langevoort naar voren gehaald. Een fantastische man met een heel warm hart. Helaas is Jan niet meer in ons midden. Ook om nooit te vergeten is natuurlijk opper Hennie Dekker. De man van de vrolijke noot en zijn flamboyante uitstraling.

Prins Krommediek 5e Arie Evers. Opper Hans Koster.
* De man die ontzettend veel voor Nar Veure heeft betekend was Prins Krommediek de Vijfde, Arie Evers. Hij voetbalde toen in het eerste van D.F.C. Daarna heeft hij jarenlang Nar Veure bijgestaan met raad en daad. We zijn hem er nog steeds erg dankbaar voor. Het is nog steeds een geweldige feestganger en een graag geziene gast bij onze feesten en partijen.

Prins Krommediek 6e Cees Stavast. Opper Hans Koster.
* Prins Krommediek de zesde was Kees Stavast. Hij was een carnavalsliefhebber 1e klas en hij zette zich voor 200 procent in. Ook was hij altijd van de partij bij het installeren van de nieuwe Prins Krommediek. In zijn laatse jaren was hij muzikant bij de Heertjes en dat deed hij met veel plezier.

Prins Krommediek 7e Sjaak de Rooy. Opper Henk Nieboer.
* Oud-voorzitter van Nar Veure Sjaak de Rooij werd Prins krommediek de zevende. Naar zijn eigen zeggen een fantastische en onvergetelijke tijd, ook mede door zijn geweldige opper Henk Nieboer. Ook onze penningmeester Gert-Jan van Es liet toen van zich spreken, want hij zat voor het eerst in de raad van elf.

Prins Krommediek 8e Ger Hüsen. Opper Hans Boogert.
* Ger Hüsen was Prins Krommediek de achtste. Hij en zijn markante gezelschap lieten de carnavalsfeesten toen in het Kunstmin, in hogere sferen verkeren. Zijn opper toen die tijd was de piepjonge Hans Boogert. Ger en Hans zijn nog steeds kanjers bij D.F.C. die menig vrij uurtje in de club steken. Ger is co- voorzitter en Hans doet veel voor de jeugd.

Prins Krommediek 9e Ton Lesnussa. Opper Hans Boogert.
* Prins Krommediek de negende was Ton Lesnussa, voor de grap werd hij ook wel chocoprins genoemd vanwege zijn mooi getinte huidskleur. Ton heeft ook in het eerste van D.F.C. gevoetbald. Later heeft hij ook nog bij Nar Veure de functie van penningmeester vervuld.

Prins Krommediek 10e Maarten Rombout. Opper Pleun van Gelderen jr.
* Prins Krommediek de tiende was Maarten Rombout. Ook zo’n man die altijd heel veel betekend heeft voor Nar Veure en voor D.F.C. Het leuke is dat zijn zoon Cees toen ook in de raad van elf zat.

Prins Krommediek 11e Rob Lagarde. Oppers Pleun van Gelderen jr. en Michel van der Gijp.
* Prins Krommediek de Elfde was Rob Lagarde. Hij was de prins met het prachtige witte haar en het hagel witte prinsenpak met knalrood overhemd. Rob was het prinsenschap wel toe vertrouwd hij hield het dan ook 3 jaar lang vol en deed het met volle overtuiging.

Prins Krommediek 12e Duco Bolte. Opper Michel v/d Gijp.
* Prins Krommediek de 12e was Duco Bolte. Deze zeer jonge prins en zeer gewaardeerd D.F.C lid kon ook nog een aardig potje voetballen en trok altijd aardig wat publiek. Beide heren konden er een gigantisch feestje van maken en maakte er een dolle boel van. Deze twee feestneuzen brachten de feesten en partijen van Nar Veure naar hogere sferen.

Prins Krommediek 13e René Geerlings. Adviseuse Miranda Geerlings. Oppers Michel v/d Gijp en Jan Breet.
* Prins Krommediek de XIII was Renè Geerlings. Hij was de jongste Prins tot nu toe. Samen met zijn vrouw Miranda die zijn adviseuse was en zijn opper Michel van der Gijp was het een fantastisch stel. Ook kwam hij met een zelf samengestelde raad van elf aan en die wisten wel van feesten. Het jaar daarna was zijn Opper de alom bekende Jan Breet

Prins Krommediek 14e Hans Koster. Oppers Jan Breet en Edwin van der Laan.
* Oud-voetballer van het eerste van D.F.C. en toen die tijd ook nog muzikant van Bar Gebeure Hans Koster werd Prins Krommediek de XIV. Eerste jaar samen met zijn opper Jan Breet. En dat jaar erop met opper Edwin van der Laan was het een seizoen om nooit te vergeten.

Burggraaf Pleun van Gelderen. Jonkheer Jack Bakker.
* Na aardig wat krommedieken gehad te hebben werd het eens tijd voor wat anders. Aangezien Nar Veure al jaren een burcht in de feestzaal heeft staan kwamen we op het idee om een Burggraaf aan te stellen. De eerste Burggraaf werd Pleun van Gelderen jr. Samen met zijn Jonkheer Jack Bakker hadden zij de leiding over 22 ridders. Allen waren gekleed in middeleeuwse kleding.

Prins Krommediek 15e Michel v/d Gijp. Opper Zeeg van Seben.
* Prins Krommediek de XV was Michel van der Gijp. Hoewel ze dat seizoen ook weer in middeleeuwse kleding liepen werd toch weer de naam Krommediek in het leven geroepen vanwege de aloude traditie. Michel die heel wat jaartjes in Nar Veure heeft gezeten was eindelijk Prins en dat was hem zeer gegund.

Prins Krommediek 16e Zeeg van Seben. Oppers Marcel Lawende en Jeroen van Wijnen. Hofdames Wendy Aardoom, Marlous Jansen en Alexandra Kovacs.
* Na twee seizoenen in een andere creatie carnaval gevierd te hebben gingen we weer over in onze oude traditie. Met het motto ’’ Nar Veure zit weer strak in het pak ’’ kwam het hoffelijke gezelschap in een geheel nieuwe outfit weer voor de dag. Voor het eerst compleet met twee hofdames namelijk Wendy Aardoom en Marloes Jansen werd onze zingende Prins Krommediek de XVI Zeeg van Seben geïnstalleerd. De opper was de trompettist van Bar Gebeure Marcel Lawende. Zeeg deed het seizoen daarop nog een keer over maar toen met een andere opper namelijk de rasechte DFCer Jeroen van Wijnen. Jeroen die voorgaande jaren ook nog deel heeft genomen aan de raad van elf. Ook was er een nieuwe hofdame namelijk Alexandra Kovacs die het plaatje van Nar Veure geheel compleet maakte.

Prins Krommediek 17e Fred Rackwitz. Opper Patrick Verheij. Hofdames Wendy Aardoom, Claudia Kardinaal en Wendy Stendert.
* Prins Krommediek de XVII was Fred Rackwitz. Hij die na zeven jaar in de raad van elf gezeten te hebben, werd gekozen tot Prins. Samen met zijn vriend, steun en toeverlaat opper Patrick Verheij die ook uit de raad kwam, duurde elk feest tot in de laatste uurtjes. Zij werden gesteund door een grandioze raad van elf en twee fantastische hofdames Wendy Aardoom en Claudia Kardinaal. Het jaar daarop kwamen ze nog een keer terug om naar eigen zeggen, “ het feest af te maken “. Dat deden ze toen met de nieuwe hofdame Wendy Stendert en die acteerde alsof ze nog nooit iets anders had gedaan.

Prins Krommediek 18e Ronald Blokland. Opper Bert Boogert. Hofdames Wendy Stendert en Marjoleine van Alen.
Roxanne van Berkel en Tamara Schreuder.
* Prins Krommediek de XVIII kent het carnaval als zijn broekzak. Na een flink aantal jaren bij Elf Boeren te hebben gespeeld is hij bij Bar Gebeure gaan spelen. Dit doet Ronald ook al een flink aantal jaren. Door zijn markante en vriendelijke persoonlijkheid en prettige eigenschappen voor Nar Veure en D.F.C. is hij benoemd tot Prins Krommediek de 18e. Zijn spraakwaterval Opper Bert Boogert is een hele bekende bij D.F.C. Na een aantal jaren bij het eerste gevlagd te hebben verzorgd hij nu de sponsorwerving bij onze voetbalclub. Na voorheen al menig feestje van Nar Veure bezocht te hebben is hij nu behoorlijk in zijn sas met zijn functie als Opper. De twee juweeltjes dit jaar zijn onze Hofdames Wendy en Marjoleine. Ze verschenen tijdens hun installatie in twee prachtige jurken die speciaal waren gemaakt en ontworpen door hun werkgever in de modewereld. Kortom, met het motto NAR VEURE MAAKT HET DIT JAAR WEER LEKKER " BONDT " stond er een prachtig plaatje in het seizoen 2006-2007. Het seizoen daarop stond het zelfde duo weer in de schijnwerpers. Maar tot zeer grote verassing twee nieuwe hofdames. Ze waren zeer enthousiast en wisten de boel goed te vermaken. Vol overgave steunde ze de hofhouding tot in de late uurtjes. Het zijn geen onbekende meiden in carnavalsland met hun muzikale verleden. Dan hebben we het over Roxanne van Berkel en Tamara Schreuder. Geweldig hoe die meiden zich presenteerde in seizoen 2007-2008 met het motto " BIJ NAR VEURE STA JE NIET IN DE KOU BOY ".

Prins Krommediek 19e Patrick Verheij. Opper Bert Boogert. Hofdames Roxanne van Berkel en Chantal Buytenhek.
Roos Visser, Merel Visser en Rianne.
* Prins Krommediek de XIX is een carnavalsvierder van de eerste orde. Het is geen feest als Patrick Verheij niet is geweest is zijn eigen motto. De tijd was rijp om oud-opper Patrick te vragen als prins Krommediek. Samen met zijn opper Bert Boogert die al voor de 3e keer acte de présence gaf stond er een tweetal die menig feestje kon vermaken. Allebei gekleed in een spierwit pak met een knalrood overhemd en witte puntschoenen stonden ze geheel in het teken van het motto “ Nar Veure viert 125 jaar DFC in roodwitte kleure. “ Daarbij paste Nar Veure zich uitstekend aan bij de viering van het 125 jarig bestaan van de bijbehorende voetbalclub DFC. De hofdames waren dit jaar ook een fantastisch koppel en die wisten het carnavalsgilde en de menigte wel op te zwepen. Met Roxanne voor de 2e keer als hofdame die met enthousiasme de delegatie flink aan kon jagen. Chantal Buytenhek die voor het eerst hofdame werd kreeg daarbij ook de smaak flink te pakken om van elk optreden een feest te maken. Chantal die al aardig wat optredens van Nar Veure had gezien omdat ze een aantal jaren achter de bar heeft gestaan bij Dordrecht’90 vond het naar eigen zeggen een feest om hofdame te mogen zijn bij Nar Veure. Het seizoen 2008-2009 was voor Nar Veure een geweldig seizoen. Met een grandioze raad van elf die altijd op volle sterkte was. En natuurlijk met het terughalen van het welbekende Narretrappersbal naar Drechtwerk was het seizoen zeer geslaagd.

* Het jaar daarop in het seizoen 2009-2010 stond het duo er weer opnieuw, dit keer in een geweldige zwarte maffia outfit dat geheel in het teken stond van het motto "Nar Veure is een beetje maffie ja" Er waren wel nieuwe hofdames, gekleed in prachtig mooie jurk in het felle rood maakte zij de hofhouding compleet. De zusters Merel en Roos visser uit Zwijndrecht gaven flink elan aan carnavalsgilde Nar Veure. Ook was er een derde hofdame van de partij, ze nam de honneurs waar van Roos die i.v.m. een ongelukje absent was. Rianne is haar naam, ze maakte op een fantastische wijze het viertal weer compleet. Ook de raad van elf verdiende een geweldige pluim. Er was een reserve maar dat wilde niemand, zodoende hadden we voor het eerst een raad van twaalven.

Prins Krommediek 20e Arno van Wijnen. Opper Edwin de Jager.
Hofdames Chantal Buytenhek en Sabine van Dijck.
* Prins Krommediek de XX is een rasechte DFCer. In het seizoen 2010-2011 met het motto " Nar Veure staat piraat " stond hij dan ook zijn mannetje. Vol overgave nam hij het Prinsenschap tot zich. Het leuke voor Arno van Wijnen was, dat zijn broer Jeroen van Wijnen opper was bij de Schenkeltrappers. Met de nieuwe opper Edwin de Jager die daavoor in de raad van elf acteerde was het koppel compleet. Edwin droomde er van om een keer opper te worden en die droom werd dit seizoen vervuld. De hofdames waren dames met carnavalservaring. Sabine en Chantal waren al eens hofdame geweest en die zette menig feestje in. Het viertal was compleet. Met de raad van elf toonde ze zich op menig feestje en wisten de boel behoorlijk aan te jagen. Met als hoogtepunt het Nar Veurebal en als toetje het druk bezochte familiecarnaval. Het Narretrappersbal wat Nar Veure en de Schenkeltrappers organiseren was een zeer groot succes. De feestavond was terug in de binnenstad waar het carnaval vieren hoort. Een prachtige locatie de Kazerne en de Pontonnier waar het feest werd gehouden en voor herhaling vatbaar is. Nar Veure kon terug kijken op een fantastisch seizoen.

Prins Krommediek 21e Bert Boogert. Opper Edwin de Jager. Hofdames Joanna Henraat, Kelly Blom en Kelly van Es
*
Prins Krommediek de XXI gaat in het carnavalsseizoen 2011-2012 op de Tiroler Toer. Bert Boogert een welbekend gezicht binnen DFC en Nar Veure wilde graag een keer prins worden binnen het carnavalsgilde en in 2011 was de tijd daar rijp voor. Vol overgave stortte hij zich op het prinsenschap en was dan ook een graag geziene Prins Krommediek.
Mede dankzij het motto Nar Veure gaat op de tiroler toer waren de feestavonden een groot succes. Menigeen was verkleed in het motto en ook de zaal was Tirools uitgedost.
De opper dit seizoen was Edwin de Jager. Na voorgaand jaar wat ervaring opgedaan te hebben als opper, kwam zijn ervaring zeer goed tot zijn recht. Hij praatte elke avond als geen ander aan elkaar. De hofdames waren dit seizoen nieuw. De eerste hofdame Kelly Blom danste geruime tijd bij de Merwedancers en trad daarbij regelmatig op in het Kunstmin bij de revue. Daarna speelde ze 4 jaar lang trompet bij Merweherrie. Maar nu was de tijd rijp voor de functie hofdame en gaf ze acte de présence bij Nar Veure. De tweede hofdame is Joanna Henraat, ze had nog niets met carnaval maar kreeg op het Narretrappersbal in de Kazerne de smaak te pakken. Deze lenige tante geeft in haar vrije tijd turnles bij KDO. Daarnaast is paardrijden haar grote hobby. Maar dit seizoen stortte ze zich volledig op het hofdameschap. De raad van elf was ook dit seizoen weer compleet, met een aantal oudgediende en wat nieuwe flamboyante gasten van het 3e elftal van DFC maakte ze elk feest tot een happening. Het Narretrappersbal met het motto Lets go Rio, was ook een groot succes. De feestgangers gingen tot in de laatste uurtjes door in de Kazerne.

* Het seizoen 2012-2013 stond het zelfde duo er weer. Ook hofdame Joanna was weer van de partij, maar dit keer met een nieuwe hofdame. Kelly van Es is haar naam. Kelly is de dochter van onze penningmeester Gert-jan. Ook voetbalt ze in het meidenteam van DFC. Carnaval is Kelly met de paplepel ingegoten, ze acteerde dan ook als een echte hofdame. Het leuke is dat ze de eerste hofdame is die lid is van DFC, en daar is Nar Veure zeer trots op. Het was een zeer geslaagd seizoen met veel nieuwe raadsleden, een fantastische hechte groep. Het Nar Veure weekend was helemaal top, met een heus Flower Powerbal en een druk bezocht familie carnaval. Ook kan Nar Veure terug kijken op een zeer geslaagd Narretrappersbal, dat werd voor het eerst bij het FC Dordrecht stadion gehouden. De Dortenaren kunnen zeker nog echt feesten, het was dan ook zeer druk bezocht en dat smaakt naar meer.

Prins Krommediek 22e Gert-jan van Es. Oppers Edwin de Jager en Fred Rackwitz. Hofdames Kelly van Es en Danielle Delmotte. Hofdames Rilana van Wolferen en Bente Brouwers. Hofdames Merel van Kooij en Rachella van Kooij.
*
Prins Krommediek de XXII stapt in de loveboat, dat was het motto in het seizoen 2013-2014. Sinds 1996 vervulde Gertjan tal van functies binnen Nar Veure waaronder raadslid en penningmeester. Hij was al tal van keren gevraagd voor prins maar wilde er steeds niet aan. Maar aangezien zijn dochter Kelly van Es één van de hofdames was kon hij zijn kans niet laten schieten. Al gelijk na de prins installatie kreeg hij de smaak van zijn prinsenschap goed te pakken. Het kon hem niet lang genoeg duren. De opper was wederom Edwin de Jager, die wilde het dolgraag nog een keertje doen. Mede omdat er dan twee kameraden op het podium stonden en dat liep meer dan gesmeerd. De tweede hofdame was Danielle Delmotte, een dame die bijna geboren is bij DFC. Ze speelde bij de dames voetbal net zoals Kelly. Tevens zijn haar ouders ook al jaren lid van DFC. Kortom er stonden echte DFC/Nar Veure hofdames voor de groep. De raad van Elf bestond deze keer zelfs uit twaalf man. Een hechte groep kerels die wel van een feestje hielden. Kortom het was een topseizoen. Met zeer druk bezochte feestavonden bij DFC door al onze carnavalsvrienden kon het seizoen niet meer stuk. Na een hele leuke optocht te hebben meegemaakt was daarna het Narretrappersbal ook een groot succes. Door een uitverkochte feestzaal bij de Schaapskooi en FC Dordrecht was het een seizoen om met zeer veel plezier naar terug te kijken.

* Het seizoen 2014-2015 stond in het teken van Nar Veure gaat op Safari. Met Gert-jan van Es voor de tweede keer als prins, wat hem zeer goed af ging. De opper was de voorzitter van Nar Veure Fred Rackwitz wat voor velen een grote verassing was. Hij deed het vol overgave en het was voor hem een grote eer om het te doen. Leuk om als vrienden prins en opper te zijn. De hofdames waren nieuw en waren super e
nthousiast.  Bente Brouwers, een spontane meid die geen gebrek aan lengte heeft. Hierdoor speelt ze geen voetbal maar  basketbal als de beste. Ze had het super naar haar zin en deed het met veel elan.De andere Hofdame Rilana van Wolferen houd ook wel van een feessie. Haar dokter wil dat ze liever niet op hakken loopt, maar als hofdame zet ze hem een flinke hak. Vol overgave deed ze haar taken. Nar Veure is en was trots met zulke hofdames. Met een zeer complete raad van elf van dertien man was het een topseizoen.

* In seizoen 2015-2016 was het motto "Nar Veure draait mee in de Moulin Rouge. Met Gert-jan van Es wederom als Prins Krommediek 22e en aan zijn zijde opper Fred Rackwitz die ook nog graag een jaar ten tonele verscheen waren er twee nieuwe hofdames. Namelijk de zussen Rachella en Merel van Kooij. Carnaval is er bij deze zussen met de paplepel ingegoten. Ze waren er al vroeg bij, hebben o.a. in muziekkapel “Altijd wat” gespeeld en zaten in het jeugdcarnaval. Ze zetten graag de bloemetjes buiten en houden wel van een feessie. In drukke tijden helpen ze in de slagerij van hun vader. De Smokerie, wie kent hem nie. Aangezien feesten hun grootste hobby is zijn ze bij Nar Veure  zeker op hun plaats. De dames waren prachtig gekleed, geheel in het teken van het motto ''Nar Veure draait mee in de Moulin Rouge" Ook de prins en opper hadden een speciale outfit aan waarbij het een schitterend plaatje was. Met een raad van elf van maar liefs 13 man was de groep compleet en kunnen we terug kijken op een fantastisch carnavalseizoen.

Prins Krommediek 23e Eus Heugens. Opper Bas Bruinsma. Hofdames Michelle Korteweg, Rechelle de Zeeuw en Sharon Langendam.
* Het seizoen 2016-2017 was een superfeest met als motto Fiesta Mexicana. Met een splinternieuw viertal en een grotendeels nieuwe Raad van Elf bestaande uit voornamelijk DFC- leden was het geheel compleet. Vijf jaar lang zat hij in de raad van elf, Eus Heugens. Een man vol passie en vuur, daarom werkt hij ook bij de brandweer, wist er zeer geslaagde feestjes van te maken. Prins krommediek de 23e zat hem als een jas gegoten. Samen met zijn opper Bas Bruinsma, die ook een aantal jaren in de raad zat en tevens muzikant is bij de Merweboertjes waar hij vrolijk op zijn saxofoon speelt. Vermaakte hij de menigte opperbest. Het eerste seizoen van Prins Krommediek de 23e  waren de hofdames Rechelle de Zeeuw en Michelle korteweg, zij maakte het feestje zeer compleet.

*In het seizoen 2017-2018 deden Eus en Bas het nog een keer over. Dit in het jaar dat Nar Veure 44 jaar bestond. Toen met een andere hofdame, namenlijk Sharon Langendam, wel bekend uit carnavals land Speelt bij de muziekkapel Quizenix en doet dat met volle overgave. Michelle was er ook weer bij, tot genoegen van het bestuur en de hofhouding.

 

Prins Krommediek 24e Cees Rombout. Opper Ronald van der Lienden. Hofdames Michelle Korteweg en Sharon Langendam
*In het seizoen 2018-2019 werd een zeer bekend gezicht van DFC, Prins Krommediek de 24. Namenlijk Cees Rombout die in de voetsporen trede van zijn vader Prins Krommediek 10e Maarten Rombout. Cees die jaren heeft gevoetbald bij DFC is op dit moment de animator bij de dames van DFC. Hij traint en begeleid de dames bij de voetbalwedstrijden. Ook heeft Cees jaren in de raad van elf gezeten, maar nu was het tijd om de scepter te zwaaien bij Nar Veure en werd hij na wat overedingskracht van het bestuur Prins Krommediek de 24e. De opper was ook een zeer bekend gezicht, regelmatig te zien bij DFC maar ook bij de carnaval. Was jarenlang een trouw lid van de raad van elf van Nar Veure. Was er een tijdje tussenuit maar toen het bestuur hem vroeg voor opper zei hij volmondig JA! Spraakwaterval Ronald van der Lienden acteerde alsof hij nooit anders had gedaan. Daarbij deed hij alles uit zijn hoofd, er kwam geen briefje aan te pas. Hofdames waren dit seizoen Michelle Korteweg en Sharon Langendam die fantastisch hun rol vervulde in het motto American Style. Geweldige dames!

 *In het seizoen 2019-2020  Deden Cees en Ronald nog een jaar over. Dit tot groot genoegen van alle DFC en Nar Veureleden. Dit keer met twee nieuwe fantastische hofdames. Spelen allebei in het damesteam van DFC. De ene is de dochter van Cees, Kelsey Rombout. En de andere is de nicht van Cees, Amber Hoogendoorn.Een superplaatje!! Met de humor van de Prins en de Opper was elk een feestje een FEEST. Een geweldige raad met wat nieuwe gezichten was het geheel compleet. Het viertal was super met elkaar ingespeeld en dat in het toepasselijk motto Nar Veure gaat voor goud.

 

 

 

 

 

 

 

Share

UK Bookamekrs http://gbetting.co.uk Free Bets